PansyAss Ceramics, όταν η πορσελάνη παίρνει μορφή πέους

Ο Andy Walker και ο Kris Aaron είναι τα δαιμόνια μυαλά που κρύβονται πίσω από το PansyAss. Ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στη δουλειά, τα δύο αυτά αγόρια είναι σχεδιαστές από το Τορόντο του Καναδά. Μία μέρα, αποφάσισαν να μεταφορφώσουν τις πορσελάνες της γιαγιάς σε πραγματικά αριστουργήματα. Η δουλειά τους βασίζεται στις βρώμικες και πικάντικες σκέψεις που μπορεί να έχει ένας άνδρας, στην εξειδίκευση που έχουν στην προκλητική εικονογράφηση, αλλά και στην αγάπη τους για την κινέζικη πορσελάνη (όσο πιο βίντατζ, τόσο το καλύτερο). Μέσα από το έργο τους, αντιπαραθέτουν την απομυθοποίηση της σεξουαλικότητας με την προκλητικότητα της σεξουαλικής αποπλάνησης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι προκλητικό, χυδαίο και σέξι, με μία δόση χιούμορ και γελοιότητας.

Και να πως έγιναν όλα. Αυτό το καλοκαίρι αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα νέο καλλιτεχνικό πρότζεκτ. Έτσι, άρχισαν να ζωγραφίζουν σκίτσα που αντιπροσωπεύουν την gay κουλτούρα πάνω σε πορσελάνινα αντικείμενα, αντίκες, φιγουρίνα και οικογενειακά κειμήλια. Ο στόχος τους ήταν να χρησιμοποιήσουν ό,τι μπορεί να θυμίσει το σπίτι της γιαγιάς μας. Από τότε, η δουλειά τους έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και κερδοφόρα. Μπορείς να δεις το γιατί στις εικόνες που ακολουθούν.

AndyKrisPansyAss

Τα δύο αγόρια δηλώνουν καλλιτέχνες και συλλέκτες πορσελάνινων αντικειμένων. Πιστεύον ότι πριν από αυτούς δεν υπήρχαν πορσελάνινα σερβίτσια στην αγορά, φιλιικά στον gay πληθυσμό, κατάλληλα να κάνουν κάθε gay άτομο χαρούμενο. Έτσι, εντόπισαν αυτό το κενό στην αγορά και έδωσαν τη λύση. Στην αρχή, απευθύνονταν μόνο σε gay άτομα, διότι οι straight σοκάρονταν με την εικόνα ανδρών να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια και να περιτρυρίζονται από λουλούδια και φλοράλ μποστάνια κάθε λογής. Σήμερα, το κοινό είναι χωρισμένο. “Η θεσμοθέτηση του γάμου ομόφυλων ατόμων, η επιτυχία του RuPaul στην Αμερική και η βελτίωση της κοινωνίας πάνω στα lgtq θέματα, συνετέλεσαν στην επιτυχία μας. Πλέον λαμβάνονουμε πολλά μηνύματα και παραγγελίες από στρέιτ άτομα, που αντιλαμβάνονται το χιούμορ μας. Τις προάλλες, μας τηλεφώνησε μία κυρία και ζήτησε να αγοράσει ένα πιάτο διότι απεικόνιζε ένα ανδρικό μόριο που έμοιαζε με του άνδρα της. Ο κόσμος δεν σοκάρεται πλέον και είναι αποδεσμευμένος από ταμπού και προκαταλήψεις.”

BoysNightLadiesNightBananaLickDaddyBondageBoyP1

Έγιναν γνωστοί μέσω του Instagram όταν τους ανακάλυψαν ο Dan Savage και ο σύζυγος του, Terry Miller, οι οποίοι ανέλαβαν προσωπικά να τους προωθήσουν διαδικτυακά. Πλέον, πολλοί θαυμαστές των δύο αγοριών δε διστάζουν να κάνουν παραγγελίες και να στέλνουν μέχρι και τα «μόρια» τους σε φωτογραφία, προκειμένου να αποκτήσουν ένα «δικό τους» πιάτο. Οι ιδρυτές όμως δηλώνουν οτι μέχρι στιγμής αυτό είναι αδύνατο γιατί είναι τόσο πολυάσχολοι που, απλά, δεν έχουν χρόνο. Μόνο ένα «μόριο» στάθηκε ικανό να τους κάνει να αναφωνήσουν «ΝΑΙ» και να συμφωνήσουν πρόθυμα να κάνουν ένα πιάτο γι αυτό. Πέρα από αυτήν την εξαίρεση, προσπαθούν να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερα γούστα και να μην επαναλαμβάνονται, ώστε να μη γίνουν βαρετοί.

BondageBoyP2BananaSuckPic9GayletterCups_Square_PinkRupaulGlamazon

Τις ιδέες τις παίρνουν από ταινίες πορνό, όπως δηλώνουν. Και τις κάνουν πράξη σε πορσελάνινα πιάτα. «Κάθε πιάτο είναι καλύτερο με ένα ανδρικό μόριο πάνω», μας λένε. Τα πιάτα τους δεν είναι σχεδιασμένα για καθημερινη χρήση, διότι η θερμότητα και η χρήση μαχαιροπήρουνων μπορεί να τα φθείρει, μη αναστρέψιμα. Γι αυτό, λοιπόν, μπορείς να τα πάρεις και να βάλεις στη σερβάντα, εκθειάζοντας σε όλους τους προσκεκλημένουν τα πορσελάνινα έργα τέχνης σου.

BitchPlease_1Pic8BitchPleaseSquareImageYassKweenPic5Pic4Pic3Pic2Pic1

Θα τους βρεις εδώ:

http://pansyassceramics.bigcartel.com/

https://www.facebook.com/pansyassceramics/?fref=ts

www.instagram.com/pansyassceramics

 

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στο Antivirus Magazine: http://avmag.gr/61397/pansyass/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s